BURSA / İNEGÖL - Mesudiye İlkokulu

Nis

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yılını büyük bir çoşku ile okulumuzda kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Milli Eğitim Bakanlığının paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirildiği ve 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenleneceK Teknofset duyurusu.

Şbt

Kas

Mesudiye İlkokulu olarak cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda hazırladığımız programla, öğrenci ve öğretmen ve velilerimizle birlikte büyük bir coşku içinde kutladık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Ekm

Ülkemizde her yıl “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında aktif ve sağlıklı yaşlanmaya yönelik

toplumsal bilinci arttırmak amacıyla faaliyetler düzenlenmektedir. Bu yılın teması “egzersiz yap, yaşamına

hareket kat” olarak belirlenmiş olup gün vesilesiyle fiziksel aktivite ve egzersiz konusunda toplumsal bilincin