BURSA / İNEGÖL - Mesudiye İlkokulu

Mesudiye İlkokulu

Mesudiye Mahallesi Şipali Yolu No 62 İnegöl/BURSA
Vizyon
Yasaların verdiği hak ve sorumluluklar çerçevesinde öğrenci merkezli bir eğitim anlayışıyla, bireysel öğrenme farklılıklarını da dikkate alarak; milli, manevi değerlerini ve kültürünü benimseyen ,evrensel değerlere saygılı, bilimsel düşünebilen, bilgiyi tekrar eden değil, bilgi üreten, teknolojik gelişmeleri takip eden, değişime her an hazır, yapıcı, katılımcı, paylaşımcı, eleştirel düşünen, temiz ve sağlıklı bireyler yetiştirmeye yönelik eğitim-öğretim hizmeti sunmaktır.
Misyon
Kültürel, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, saygılı bir nesil meydana getirmek, teknolojiyi eğitim-öğretime yönelik olarak üst düzeyde kullanıp standartlar üzerinde bir model bir okul haline gelmek, düşünen ve düşündüğünü farklı yorumlarla zenginleştiren, irdeleyici ve araştırıcı bireyler yetiştirmek, tüm paydaşların kültürel gereksinimlerini karşılayarak sosyal yaşam içerisinde mutluluklarını sağlamak, temiz ve sağlıklı bir hayat sürmek için gerekli olan ve önem arz eden tüm faaliyetleri en yüksek seviyede verim alacak biçimde yürütmek,bütün özel hedeflerde belirtilen başarı düzeylerine eksiksiz ve her hangi bir sapma olmadan ulaşmaktır.
Mesudiye Mh. Şibali Yolu İnegöl/BURSA